Ракетна атака
15.02.2024 12:12

Українців просять не ігнорувати повітряних тривог, особливо сьогодні, 15 лютого. Полковник, речник Командування Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат під час телемарафону сказав, що росіяне ймовірно, захочуть помститися за втрату великого десантного корабля "Цезар Куніков", який пішов під воду 14 лютого, повідомляє РБК-Україна.

За словами Ігната, очевидно, що ворог, який зазнав вчора серйозної іміджевої та військової втрати - потоплення великого десантного корабля "Цезар Куніков" і знаючи росіян, як окупанти хочуть показати перш за все власному народу, як вони помстилися за втрату судна, уже, мабуть, транслюють якійсь картинки сьогоднішної атаки по Україні, що начебто вони це вже зробили.

"Тому не виключені подальші ворожі дії чи провокації. Дотримуйтесь, будь ласка, попереджень та бережіть себе та своїх рідних", - констатував спікер.

Нагадаємо, що українські військові знищили російський великий десантний корабель "Цезар Куніков", який прямував з Новоросійська до Севастополя. Українська розвідка повідомила, що більшість екіпажу корабля загинула, хоча раніше російські джерела стверджували, що морякам вдалося врятуватися.

Ми також писали, що сьогодні вранці, 15 лютого, російські військові атакували Україну ракетами. Стали відомі наслідки.

Зазначимо, що ворог готується до нового наступу. Росіяни намагаються прорвати українську оборону.