Вибухи
17.02.2024 21:08

Надвечір російські окупанти знову завдали ударів по Херсонській області, повідомляє Херсонська ОВА.

В результаті ворожої агресії постраждало троє людей.

"Через російський обстріл Білозерки постраждали троє місцевих жителів. Каретою “швидкою” до лікарні шпиталізували 55-річну жінку та 62-річного чоловіка. У них – вибухові травми, контузії та уламкові поранення кінцівок. Ще одному чоловікові, 22 років, медичну допомогу надали на місці. Він дістав вибухову травму, поранення обличчя та руки", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що росіяни весь день прицільно б'ють по житлових кварталах Херсона.

Близько 13.00 ворог скинув вибухівку з дрону на житловий будинок в Антонівці. Пошкоджено дах та вентиляцію. 45-річній жінці, яка в цей час перебувала на подвір’ї, медики надали допомогу на місці. В неї гостра реакція на стрес.

Також до лікарні доставили 61-річного чоловіка, який отримав поранення внаслідок ще одного обстрілу. В нього мінно-вибухова травма, множинні поранення рук та ніг. Потерпілому надається допомога.

Крім того, бригада «швидкої» надала допомогу ще одному постраждалому від обстрілів у Херсоні. 58-річний чоловік отримав вибухову травму та поранення стегна на території одного з підприємств. Він у стані середньої тяжкості.

Не припиняються обстріли з дронів і в області. В одному з сіл Дарʼївської громади є влучання в мікроавтобус центру гуманітарної допомоги. А також по обʼєктах водозабезпечення.

Також ми писали, що сьогодні, 17 лютого, під час повітряної тривоги, пролунав вибух у Запорізькому районі Запорізької області. Вибух пролунав поблизу села Наталівка. Після ворожої атаки, у Запоріжжі 4 тисячі абонентів залишилися без теплопостачання.

Крім того, сьогодні вранці, 17 лютого, російські війська вдарили дроном по території Марганецької громаді на Нікопольщині Дніпропетровської області. Також вибух пролунав у Харкові.