Пожежа у Полтавській області
20.02.2024 10:19

Вночі на 20 лютого російські окупанти здійснили чергову ворожу атаку, використавши для цього дрони-камікадзе типу "Shahed-131 /136". В цей раз удар був спрямований по південно-східних та центральних регіонах.

Про це Сили оборони півдня України інформують в офіційному Telegram-каналі.

В повідомленні йдеться, що Силам оборони півдня України вдалось знищити 4 ворожих безпілотники: "В операційній зоні Сил оборони півдня України підрозділами ППО збито 4 ударних БпЛА зазначеного типу: по 1 на Херсонщині і Миколаївщині, 2 на Кіровоградщині".

Додається, що влучань, інших пошкоджень і постраждалих не зафіксовано.

Зокрема начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін повідомив про те, що вночі ворожі БпЛА атакували Полтавщину. Вибухи лунали у Кременчуцькому районі. Під ударом опинився промисловий обʼєкт.

"Це спричинило пожежу. До ліквідації наслідків залучали 18 одиниць техніки ДСНС та 85 людей. – зазначив Пронін, додавши: – На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих".

Нагадаємо, Росія веде війну не тільки на фронті, а й у соціальних мережах, аби внести розкол в українське суспільство. Так, ймовірно, російські хакери провели кібероперацію щодо захоплення Росією Авдіївки.