Вибухи
20.02.2024 12:06

Вчора, ввечері, 19 лютого, росіяни знову запустили по Україні безпілотники по типу "Шахед". Спочатку тривога здебільшого була у східних регіонах, а пізніше розширилася також на південні та центральні області. Згодом у Кременчуці прогриміли вибухи під час повітряної тривоги у ніч проти 20 лютого.

Російські терористи атакували ударними дронами Полтавську область. Внаслідок атаки було пошкоджено промисловий об'єкт і виникла пожежа, повідомляє у Telegram голова Полтавської ОВА Філіп Пронін.

"У Кременчуцькому районі пролунали звуки вибухів. Під ударом опинився промисловий обʼєкт. Це спричинило пожежу. До ліквідації наслідків залучали 18 одиниць техніки ДСНС та 85 людей. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих", - йдеться у повідомленні.

Філіп Пронін також повідомив, що сьогодні, 20 лютого, на території Диканської та Щербанівської громад проводитимуть навчальні стрільби. Також у Горішньоплавнівській громаді заплановані технічні вибухи.

"Якщо почуєте звуки пострілів чи вибухів, зберігайте спокій!", - попередив він місцевих жителів.

Нагадаємо, українцям рекомендується завжди бути готовими до відключення електроенергії. Міністерство внутрішніх справ України нагадало громадянам про правильне використання генераторів.