Сумська область
22.02.2024 09:58

Активно поширювана інформація про можливий наступ росіян на Сумщину. Проте це інформаційно-психологічна операція росіян.

Про це начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх заявив під час робочої поїздки до Роменського району, повідомляє телеграм-канал ОВА.

Мета окупантів – «в кожній громаді створити нервову ситуацію, коли люди будуть боятися за своє майбутнє, за життя своїх близьких».

Володимир Артюх каже, що він на системній основі спілкується з командуванням підрозділів Збройних Сил України, які дислокуються на території Сумської області, і може зазначити: угруповань з боку російських військ, які б були спроможні знову розпочати окупацію Сумщини, сьогодні немає: «Там ті війська – вони самі нас бояться».

Очільник ОВА запевняє: та чисельність ЗСУ, яка розташована на території Сумської області, спроможна зупинити ті угрупування росіян, які стоять навпроти регіону.

«Паніки не допускайте в своїх громадах в жодному разі», – закликав Володимир Артюх, при цьому зауваживши, що не можна нехтувати заходами безпеки, ігнорувати сигнали повітряної тривоги тощо.

Нагадаємо, російські військові звинуватили Збройні Сили України в обстрілі лікарні в Авдіївці Донецької області. Це черговий фейк російської пропаганди.