Вибухи
23.02.2024 10:46

В ніч на 23 лютого російські війська запустили по Україні близько трьох десятків БпЛА "Шахед" та шість ракет. Внаслідок авіаатаки в Донецькій області є загиблий та руйнування цивільної інфраструктури, інформує Telegram-канал заступника керівника Офісу Президента України Олексія Кулеби.

Удари РФ прийшлись по місту Мирноград Донецької області. Зазнала руйнувань цивільна інфраструктура.

Ворог завдав удару по житловому сектору, внаслідок чого було пошкоджено 21 приватний будинок. Загинув 68-річний чоловік.

Також наразі відомо про пошкодження будівлі школи-інтернату та багатоквартирного будинку.

Олексій Кулеба зазначив, що це була складна ніч для українців. Ворог запустив три десятки шахедів та шість ракет по мирним населеним пунктам країни. Внаслідок атаки за цю ніч загинули четверо людей, дев’ятеро — отримали поранення.

"Місто Дніпро. Влучання шахеда у багатоповерхівку. У будинку на восьмому та дев’ятому поверхах зруйновано три квартири, ще дві пошкоджено.
Поранення отримали восьмеро людей, шестеро з яких - госпіталізовані. Людям надається уся необхідна допомога. На місці всю ніч працює обласна військова адміністрація. Також розгорнутий мобільний пункт допомоги", - йдеться у повідомленні.

Під завалами можуть знаходитися люди, тому аварійно-рятувальні роботи ще тривають.

Крім того, під атакою дронами опинилось місто Одеса.

"На жаль, внаслідок ударів загинуло троє — їх дістали з-під завалів будинку.
Одну людину вдалося врятувати", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, протягом останньої доби на фронті в Україні відбулося 101 бойове зіткнення.