Вибори РФ
28.02.2024 08:38

Російські окупанти розробили для колаборантів план явки на виборах президента РФ. Всі керівники "навчальних закладів" та інших фейкових структур на окупованих територіях мають привести людей на "виборчі дільниці".

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"На Росії, а також тимчасово окупованих територіях, починається пропагандистське шоу з назвою "вибори президента РФ", мета якого створити колективну відповідальність за злочини Кремля.

Тобто засвідчити підтримку з боку росіян політики свого диктатора владіміра путіна, а також "легалізувати" окупацію ТОТ шляхом малювання явки. Для цього всім колаборантам поставили завдання забезпечити норму явки на визначену дільницю від кожного підприємства чи установи", — йдеться в повідомленні.

Колаборантів попередили, що завдяки відеоспостереженню з системою розпізнавання облич на дільницях буде відомо чи було виконано план, та пригрозили наслідками у разі його невиконання.

"Центр національного спротиву закликає саботувати вказівки колаборантів та ігнорувати псевдовибори. Водночас просимо надавати нам інформацію щодо зрадників до Спротив.Бот, анонімність звернень гарантована", — додали у Центрі.

Нагадаємо, вибухи в Одесі пролунали у вівторок ввечері, 27 лютого. У середу, 28 лютого, Сили оборони півдня повідомили про результативне відпрацювання по ворожих "Шахедах".