ЗСУ
29.02.2024 15:33

Російські окупанти посилили штурми на фронті. Зокрема, загарбники захопили Авдіївку та деякі сусідні села. Але Сили оборони вибили ворога з Орлівки та Красногорівки на сході України.

Зараз окупаційні війська хочуть захопити місто Часів Яр у Донецькій області. У населених пунктах Іванівське та Богданівка йдуть бої. Про це в ефірі телемарафону.повідомив речник Східного угруповання військ Ілля Євлаш, передає РБК-Україна.

"На Бахмутському напрямку ворог наступає, суне в районі населених пунктів Іванівське та Богданівка. Ворог вже веде бойові дії у межах міста. Туди активно підтягує резерви, важку техніку. Завдає ударів дронами", - зазначив він.

Українські сили стримують наступ противника. За його словами, окупанти хочуть розвинути наступ на Часів Яр та захопити його.

Мапа

Зазначається, що біля Часового Яру були зведені фортифікації та побудовані декілька кіл оборони. Також була облаштовані мінні поля як протитанкові, так і протипіхотні на загрозливих напрямках.

Раніше повідомлялося, що в Україні призов військовозобов'язаних чоловіків на військову службу не зупиняється. Для перемоги над російськими загарбниками Україні потрібна мобілізація. За два роки повномасштабної війни проти нашої держави армія РФ стала фаховою.