Тарифи
01.03.2024 15:37

Сьогодні, 1 березня, Міністерство енергетики заявило, що повідомлення про нібито підготовку відомством підвищення тарифу на електроенергію для населення не відповідає дійсності. Про це написала пресслужба відомства.

"Наразі жодної підготовки, обговорення, розрахунків потенційного підвищення НЕ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ. Усі заяви з цього приводу є фейком, спрямованим на дестабілізацію настроїв суспільства", — йдеться у повідомленні Міненерго.

У Міненерго запевнили, що наразі зусилля всіх енергетиків країни спрямовані на те, аби успішно завершити опалювальний сезон і почати не менш ретельну підготовку до наступного.

"Незважаючи на всі намагання ворога та заяви псевдоекспертів, цю зиму українці пройшли без масштабних відключень, зі світлом і теплом. Негативні сценарії, розповсюджувані різними джерелами, не справдилися", — зазначили у Міністерстві.

Раніше повідомлялося, що енергетики взялися за відключення електропостачання для тих боржників, які не вирішують свої заборгованості за спожиту електроенергію.