Обстріл
02.03.2024 11:28

У суботу, 2 березня, російські терористи атакували з артилерійської зброї Станіславську громаду на Херсонщині. Внаслідок ударів загинув чоловік.

Про це повідомляє Telegram-канал Херсонської обласної прокуратури.

Зазначається, що обстрі відбувся близько о 08:30.

"Внаслідок вибуху снаряду на подвір'ї приватного будинку загинув 53-річний чоловік. Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил Росії", - пише пресслужба.

Як розповів голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, внаслідок обстрілу загинув 54-річний житель Станіслава. На момент ударів чоловік перебував на вулиці.

Поліція Херсонської області повідомляє, що на Херсонщині через російську агресію постраждали двоє поліцейських, пошкоджено службові автомобілі.

"Минулої доби війська рф обстрілювали правобережжя Херсонської області із реактивних систем залпового вогню, мінометів, артилерії, танків та БпЛА. Через російську агресію постраждали двоє поліцейських. Від ворожих атак потерпали Херсон, Антонівка, Токарівка, Берегове, Станіслав, Придніпровське, Понятівка, Дніпровське, Інженерне, Олександрівка, Берислав, Бургунка, Томарине, Зміївка, Тягинка, Львове, Шляхове, Качкарівка та Милове", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у населених пунктах пошкоджень зазнали 19 об’єктів: 11 приватних та багатоквартирний будинок, 4 автомобілі, в тому числі 2 – службові автомобілі поліції, гаражі і вишка мобільного зв’язку.

Нагадаємо, за добу росіяни обстріляли рекордну кількість населених пунктів України.