Карта
04.03.2024 16:48

В Україні створили інтерактивну мапу книгарень, на якій зібрані всі книжкові магазини країни. Станом на зараз їх вже майже півтисячі, повідомляє Український інститут книги.

Інтерактивна мапа книжкової екосистеми - це зручний і корисний інструмент, який містить багато інформації про місця і події, які потрібні читацькій аудиторії.

"Підтримка і розвиток читання є неможливими без розвитку книжкової екосистеми України, її розбудова та підтримка є одним із пріоритетних завдань Стратегії розвитку читання, затвердженими Кабінетом Міністрів України 03 березня 2023 року", - повідомили в Інституті книги.

За їх словами, сприяти популяризації читання, наблизити книжку до українського читача зможе інтерактивна мапа книжкової екосистеми України, яку було презентовано Інститутом.

"Ми плануємо періодично оновлювати дані на мапі, тому команда Українського інституту книги буде вдячна, якщо ви знайдете ще не позначені книгарні й надішлете нам цю інформацію. Звертайтеся, будь ласка, на електронну пошту: [email protected] (у темі листа просимо зазначати «Інтерактивна мапа»)", - йдеться у повідомлення.

Раніше повідомлялося, що у "Дії" запустять новий вид електронних документів. Там стануть доступні дипломи про освіту та шкільні атестати.

Також ми повідомляли, про онлайн-шлюб по відео.