Погода
05.03.2024 16:45

Завтра, 6 березня, в Україні буде хмарно, інформує Укргідрометцентр.

Завтра у деяких регіонах можливі опади.

Вранці та вдень можливий дощ та мокрий сніг на Закарпатті, Прикарпатті, Хмельниччині та Вінниччині. Крім цього, в Карпатах та на Прикарпатті місцями туман.

Вітер буде північно – східний, 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря вночі очікується від +2 градусів до -3. Натомість вдень +1...+6 градусів тепла.

На Закарпатті та на Півдні України вночі 0...+5 градусів, а вдень +7...+12 градусів.

У столиці та області буде також хмарно з проясненнями, без істотних опадів️. Синоптики прогнозують північно – східний ️вітер, 5 – 10 метрів на секунду.

Температура вночі буде від +2 градусів до -3 морозу, вдень 1-6° тепла. У Києві вночі близько 0 градусів, вдень +2...+4 градуси тепла.

Нагадаємо, астрологи у березні пророкують представникам різних знаків Зодіаку успіхи та виклики у фінансовій сфері.

Раніше астрологи розкрили, кому саме зі знаків Зодіаку варто очікувати на зустріч із довгоочікуваною другою половинкою у 2024 року.

Нагадаємо, астрологи розказали, кому фінансово пощастить у 2024 році.

Додамо, що 2024 рік обіцяє стати періодом значущих подій, змін, перемог і невдач у житті багатьох знаків Зодіаку. Дракон, як володар року, матиме особливий вплив. 2024 рік обіцяє бути часом, коли важливо буде бути готовим до непередбачуваного і використовувати можливості, які пропонує доля.