Рятівники
06.03.2024 08:52

В ніч на 6 березня, російські війська атакували Суми ударними безпілотниками типу "Шахед". У місті зафіксовані прильоти, є постраждалі. Про це повідомляє Telegram-канал Сумської обласної військової адміністрації.

Зазначається, що сталися три "прильоти" у різних частинах міста.

"На місцях працюють усі аварійно-рятувальні служби. Постраждалим надається необхідна медична допомога. Наслідки авіаційних ударів уточнюються", - йдеться у повідомленні.

У ДСНС повідомили, що росіяни атакували житлові квартали.

"Рятувальники одразу приступили до ліквідації наслідків ударів одночасно за трьома різними адресами. Довелось приборкувати загорання трьох квартир на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. За іншою адресою, де внаслідок удару пошкодження різного ступеню зазнали житлові будинки та легкові автомобілі, рятувальники оглянули територію та надали найрізноманітнішу допомогу громадянам", - йдеться у повідомленні.

Рятувальники ДСНС на базі наметів розгорнули два пункти незламності для обігріву населення. А також для надання допомоги у вирішенні побутових проблем мешканцям житлових будинків, які зазнали пошкоджень внаслідок авіаудару.

У Сумах розпочато роботу оперативного штабу Сумської міської ради щодо ліквідації наслідків ворожої атаки. Штаб розгорнуто з ранку біля місць влучання.

Раніше повідомлялося, що у ніч проти 6 березня російські загарбники вчергове завдали по Україні повітряного удару із застосуванням дронів-камікадзе. Загалом вони запустили по території нашої країни 42 "Шахеди", з яких більшість була знищена Силами оборони. Захисники неба збили 38 ударних безпілотників противника.