Квіти
07.03.2024 15:00

На 8 березня астрологи радять обирати жінкам букети з урахуванням особливостей та знаку Зодіаку, пише unian.ua.

Овен

Вони енергійні та цілеспрямовані, тому подобаються великі букети з яскравими ароматами, такими як троянди, півонії, гербери або нарциси.

Телець

Практичні та чуттєві, їм підійдуть ніжні букети, наприклад, з білих троянд чи лілій.

Близнюки

Люблять різноманіття, тому цікавляться оригінальними букетами з різними видами квітів, такими як орхідеї, альстромерії, фрезії чи дельфініуми.

Рак

Чуттєві та романтичні, їм сподобаються ніжні букети з півоній, тюльпанів чи гортензій.

Лев

Люблять розкіш та самовираження, тому підійдуть розкішні букети з яскравими квітами, такими як троянди, півонії, гербери, лілії та їх мікси.

Діва

Практичність – їхнє друге ім'я, тому підійдуть лаконічні букети з гвоздик, хризантем чи гербер, а також кімнатні квіти.

Терези

Це гармонійні особистості, які оцінюють поєднання квітів за кольорами, такі як еустоми, лілії та фрезії.

Скорпіон

Люблять пристрасть та таємничість, тому підійдуть букети в темних тонах, наприклад, бордові троянди, тигрові лілії чи сині орхідеї.

Стрілець

Оптимістичні та люблять пригоди, їм підійдуть яскраві букети з екзотичними квітами, такими як гербери, антуріуми чи стрілиці.

Козеріг

Амбітні та цілеспрямовані, їм подобаються традиційні букети з великими квітами, такими як троянди, хризантеми чи кали.

Водолій

Люблять непередбачуваність, тому для них підходять букети з нестандартними квітами, такими як фрезії, альстромерії чи гіацинти.

Риби

Мрійливі та ніжні, вони оцінюють ніжні букети в пастельних відтінках, такі як білі півонії, тюльпани чи фіалки.

Раніше ми писали ідеї, як провести 8 березня під час війни.

Нагадаємо, Міжнародний жіночий день, який відзначають 8 березня, цього року в Україні залишається державним святом. Законопроєкт про скасування відзначення 8 березня, який минулого року спричинив дискусію, Верховна Рада ще не розглянула.

Однак відповідно до закону "Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану" (воєнний стан був продовжений до 13 травня 2024 року) цьогоріч цей день не буде вихідним.

Водночас приватні компанії можуть робити скорочений день або й відпускати працівників відпочити.

Нардепи хотіли скасувати державний вихідний 8 березня, а натомість запровадити День української жінки. "Аналог" жіночого дня пропонували святкувати 25 лютого – у день народження Лесі Українки.

Цей же законопроєкт пропонує скасувати радянське свято 1 травня (День праці) та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (9 травня).

Згодом на порталі "Дія" створили опитування щодо долі 8 березня в Україні. Майже 62% українців проголосували за те, щоб залишити Міжнародний жіночий день вихідним.