Атака на Харківську область
08.03.2024 08:58

Учора пізно ввечері, попередньо, застосувавши реактивні системи залпового вогню, окупанти завдали ударів по Куп’янську. Є загиблі та поранені, серед постраждалих – дитина.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За даними поліції Харківщини, внаслідок обстрілів Куп'янська з-під завалів врятували чоловіка і вилучили тіло жінки. Ще один чоловік загинув у власній оселі після прямого влучання ворожого снаряду в будинок.

Пошкоджені житлові будинки, є загорання автомобіля. В Чугуєві внаслідок обстрілів поранення отримали троє громадян, у тому числі 17-річний хлопець.

З осколковими пораненнями їх доставили до лікарні. Зафіксовано руйнування поруч з девʼятиповерховим житловим будинком, пошкоджені магазини, готель, близько 13 автомобілів.

На місцях влучань працюють всі профільні служби.

Олег Синєгубов: Внаслідок удару окупантів по Чугуєву постраждали 5 осіб, серед них трирічна дитина. Госпіталізовані три людини. Двом, в тому числі і дитині, надали медичну допомогу на місці.

Нагадаємо, російська пропаганда поширює фейк про те, що президент Франції Макрон нібито робить войовничі заяви про присутність двох полків НАТО в Україні та готовність й надалі вводити війська.