Бавовна в Бєлгороді РФ
14.03.2024 10:59

Зранку 14 березня російський обласний центр Бєлгород опинився під обстрілом, є щонайменше один загиблий і кілька поранених.

Про це повідомив губернатор регіону Вʼячеслав Гладков.

За його словами, над Бєлгородом і Бєлгородським районом «спрацювала система ППО, збито вісім повітряних цілей на підльоті до міста».

«За попередніми даними, внаслідок прильоту в легковий автомобіль загинув водій. Також на лінію швидкої допомоги надійшло звернення про двох постраждалих жінок та одного чоловіка. Бригади швидкої допомоги виїхали на місце. У місті Бєлгороді є пошкодження у двох приватних домоволодіннях та на території одного із закладів охорони здоровʼя – пробито покрівлю та пошкоджено пʼятий та шостий поверхи будівлі», – написав Гладков у телеграм-каналі.

Упродовж кількох останніх місяців із Бєлгородської області регулярно надходять повідомлення про обстріли, в яких російська влада звинувачує Україну. Саме з території Бєлгородської області російська армія вже понад два роки обстрілює Харків та Харківську область. Останній із таких обстрілів стався вночі 14 березня, представники місцевої влади повідомили, що жертв вдалося уникнути.

Нагадаємо, кількість постраждалих внаслідок атаки на Кривий Ріг збільшилася до 51 особи, серед них 12 дітей.