Погода
14.03.2024 17:45

Завтра, 15 березня, в Україні буде хмарно з проясненнями. У деяких областях очікуються опади.

Вітер змінюватиме свої напрямки, його швидкість становитиме 3 – 8 метрів за секунду.

На Сході, Півдні та у більшості областей Центру будуть невеликі дощі вдень. А вночі у цих областях подекуди дощитиме з мокрим снігом. На решті територій України не очікується істотних опадів. На Заході вночі та вранці місцями буде туман.

Нічна температура у більшості регіонів становитиме -2…+3. На узбережжі морів стовпчики термометрів покажуть +1…+6. На Заході та Півдні денна температура становитиме +7…+12. В інших регіонах вдень потеплішає до +4…+9.

Погода на Київщині

У Київській області буде хмарно з проясненнями та без істотних опадів. На Київщині вночі буде -2…+3, а вдень потеплішає до +4…+9. У Києві вночі температура упаде до близько 0. Вдень у столиці стовпчики термометрів покажуть +6…+8.

Укргідрометцентр України попередив про небезпечні гідрологічні явища 14-15 березня, внаслідок підвищення та утримання високих рівнів води.

Синоптик Наталка Діденко заспокоїла українців та повідомила, що найкомфортніший синоптичний день з найближчої перспективи - це субота, 16-те березня, буде сонячно та тепло, +10+16 градусів.

Нагадаємо, астрологи у березні пророкують представникам різних знаків Зодіаку успіхи та виклики у фінансовій сфері. Раніше астрологи розкрили, кому саме зі знаків Зодіаку варто очікувати на зустріч із довгоочікуваною другою половинкою у 2024 року.

Нагадаємо, астрологи розказали, кому фінансово пощастить у 2024 році.

Додамо, що 2024 рік обіцяє стати періодом значущих подій, змін, перемог і невдач у житті багатьох знаків Зодіаку. Дракон, як володар року, матиме особливий вплив. 2024 рік обіцяє бути часом, коли важливо буде бути готовим до непередбачуваного і використовувати можливості, які пропонує доля.