Шахед
16.03.2024 08:27

Сьогодні вночі, 16 березня, російські терористи атакували територію України ударними безпілотниками типу "Шахед". Сили ППО знищили дві ворожі цілі, повідомляє Telegram Повітряних сил ЗСУ.


"У ніч на 16 березня 2024 року Силами оборони України знищено два з двох ударних дронів типу Shahed у Харківській області", - йдеться у повідомленні Повітряних сил ЗСУ.

Раніше у Повітряних силах повідомлялося, що вночі спостерігалася загроза ударних безпілотників для Харківської та Сумської областей. "Шахеди" було запущено з території Білгородської області.

Нагадаємо, протягом минулої доби було зафіксовано 78 бойових зіткнень. Ворожі сили нанесли 10 ракетних та 68 авіаційних ударів, а також здійснили 89 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Авіаційних ударів зазнала Сумська Харківська, Луганська, Донецька та Запорізька області. Близько 100 населених пунктів були під артилерійським обстрілом. Результатом терористичних атак є загиблі та поранені серед мирного населення.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 7 районах зосередження особового складу противника.