Скадовськ
16.03.2024 13:26

На тимчасово окупованих територіях України сили спротиву вчергове перешкодили проведенню фейкових виборів президента РФ.

Вчора, 15 березня, біля так званої "виборчої дільниці" на центральній площі тимчасово окупованого Скадовська пролунав вибух в момент патрулювання окупаційних сил, повідомляє Telegram-канал "Центру національного спротиву".

Внаслідок диверсії було поранено п'ятьох російських терористів. Їх ушпиталили.

"Через нездатність забезпечити безпеку свого особового складу окупаційна адміністрація міста фактично скасувала подальше проведення “виборів” в місті, дозволивши лише “голосування” за місцем проживання", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Росії "вибори" президента триватимуть три дні - з 15 по 17 березня. Російський диктатор Володимир Путін зможе залишатися при владі щонайменше до 2030 року. Прессекретар Кремля Дмитро Пєсков уже цинічно заявив, що Путіна переоберуть із результатом у 90% голосів.

Понад 50 країн-участниць ООН засудили так звані "вибори" президента РФ, які проводить Росія на окупованих територіях України.

Президентські вибори в Росії перетворили на клоунаду. На виборчі дільниці голосувати приходять ростові ляльки. У дні голосування на виборах президента Росії, у різних регіонах запустили лотереї та вікторини з різними призами, обіцяють розіграш коней.

вибори в рф

Тим часом у росіяни влаштовують підпали на виборчих дільницях та обливають фарбою бюлетені. У Держдумі РФ відреагували – захотіли посилити покарання за підпали на виборчих дільницях до 8 років ув'язнення.