Кирило Буданов
18.03.2024 10:19

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов назвав президентські вибори в Росії нелегітимними. За його словами, голосування не відбулося не тільки в прикордонних регіонах, оскільки виборці псували бюлетені.

Про це він розповів на Форумі російських добровольців.

«Який би результат не написала російська центральна виборча комісія ― це фальшивка, оскільки вибори не відбулися не лише у прикордонних областях. Велика кількість дільниць не матиме можливості порахувати бюлетені, бо російські активісти, усвідомлюючи всю підлість цих виборів, псують їх», ― зауважив Кирило Буданов.

Як стверджує очільник української розвідки, у Росії почався «справжній бунт виборчих урн» — такої кількості зіпсованих бюлетенів та скриньок не було «ніколи і ніде в світі».

Окрім того, за його словами, президент РФ Володимир Путін розуміє, що в очах світових лідерів, передусім Китаю, він стає «нестабільним правителем, який не здатен забезпечити порядок на виборах у себе в країні».

«Він показує себе слабаком перед своїм народом і елітами. Слабкість — це те, чого він боїться найбільше. Те, що зараз відбувається в рф, послаблює режим загалом і путіна особисто. Ми повинні використати цю слабкість і зробити її додатковою зброєю», — заявив очільник ГУР.



Він також наголосив, що військова операція опозиційних до путіна російських добровольчих збройних формувань у Бєлгородській та Курській областях РФ ― «лише початок боротьби за їхню країну».

«Громадяни РФ вирішили звільнити свою країну від старої людини та його поплічників, що узурпував владу, незаконно змінив Конституцію і живе в альтернативній реальності зі своїми посіпаками. Війна проти путінського режиму ― це законне право громадян вимагати справедливості», ― вважає Буданов.

Нагадаємо, вночі 18 березня ППО збила два дрони-камікадзе у Криворізькому районі. Уламки «шахедів» впали на житловий будинок.