Українські військові
18.03.2024 10:58

Бійці Збройних сил України щодня відбиваються від атак російських окупантів. Загарбники активно обстрілюють кілька напрямків на фронті, водночас зазнають серйозних втрат в особовому складі та військовій техніці.

Про це йдеться у ранковому звіті Генерального штабу ЗСУ у понеділок, 18 березня.

На Куп'янському напрямку відбулися дві невдалі спроби противника атакувати позиції Сил оборони біля населеного пункту Синьківка Харківської області.

На Лиманському напрямку наші війська успішно відбили три атаки противника біля Роздолівки на Донеччині, де противник намагався прорвати нашу оборону.

На Бахмутському напрямку захисники відбили вісім наступів противника в районі Іванівського та Кліщіївки, які також перебувають у Донецькій області.

На Авдіївському напрямку силами оборони було відбито тринадцять атак противника в районі населених пунктів Бердичі, Тоненьке, Первомайське, Орлівка, Олександропіль та Невельське, розташованих у Донецькій області.

Нагадаємо, загальні бойові втрати російських окупантів на ранок 18 березня склали 431 550 осіб. Протягом минулої доби знищено та поранено ще 810 загарбників.