Сніг
19.03.2024 15:27

Завтра, 20 березня, в Україні погода буде дощовою, подекуди очікується мокрий сніг. Такий прогноз дали в Укргідрометцентрі.

Синоптики зазначають, що на Півдні та Заході зранку можливий туман.

Очікується, що дощ, вночі з мокрим снігом пройде в більшості районів східних областей. У решті регіонів без істотних опадів. Вітер буде переважно північно-східний, 5 – 10 метрів за секунду.

Температура повітря коливатиметься вночі від +3 градусів тепла до -2 градусів морозу, а вдень +3...+8° тепла. Водночас у південно-східній частині та на Закарпатті +7...+12 градусів.

У Карпатах синоптики прогнозують сніг. Температура повітря вночі там опуститься до -1...-6 градусів морозу, вдень буде близько 0 градусів.

У столиці та Київській області також буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень можливий дощ. Прогнозують, що вітер північно-східний, 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря вночі від +3 градусів тепла до -2 градусів морозу. Натомість вдень +3...+8 градусів тепла. У Києві вночі температура буде близько 0 градусів, вдень +5...+7 градусів тепла.

Нагадаємо, астрологи у березні пророкують представникам різних знаків Зодіаку успіхи та виклики у фінансовій сфері. Раніше астрологи розкрили, кому саме зі знаків Зодіаку варто очікувати на зустріч із довгоочікуваною другою половинкою у 2024 року.

Нагадаємо, астрологи розказали, кому фінансово пощастить у 2024 році.

Додамо, що 2024 рік обіцяє стати періодом значущих подій, змін, перемог і невдач у житті багатьох знаків Зодіаку. Дракон, як володар року, матиме особливий вплив. 2024 рік обіцяє бути часом, коли важливо буде бути готовим до непередбачуваного і використовувати можливості, які пропонує доля.