Лавинна небезпека
20.03.2024 15:44

Завтра, 21 березня, частині України пройдуть опади, можливо і мокрий сніг.
Вітер буде переважно північно-східний, 5 – 10 метрів на секунду, повідомляє Укргідрометцентр.


Синоптики повідомили, що в цілому по країні буде хмарно з проясненнями.

У південних, центральних областях, а також у Чернівецькій, вночі й у Хмельницькій, Житомирській та Київській областях очікується невеликий дощ, вночі подекуди з мокрим снігом. На решті території без опадів.

Однак у західних та південних областях вночі та вранці місцями буде туман.

Температура середньому по країні вночі становитиме від 3 градусів тепла до 2 градусів морозу, вдень 7 – 12 градусів тепла. Тим часом на високогір'ї Карпат вночі 2 – 7 градусів морозу, вдень 1 – 6 градусів тепла.

Вночі на Київщині та столиці слід чекати на невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Однак день мине без опадів. У Києві температура вночі становитиме 1 – 3 градуси тепла, вдень 9 – 11 градусів тепла.

Натомість по області вночі від 3 градусів тепла до 2 градусів морозу, вдень 7 – 12 градусів тепла.

Українців попереджають про значну сніголавинну небезпеку яка очікується на високогір'ї Закарпатської області.

Нагадаємо, астрологи у березні пророкують представникам різних знаків Зодіаку успіхи та виклики у фінансовій сфері. Раніше астрологи розкрили, кому саме зі знаків Зодіаку варто очікувати на зустріч із довгоочікуваною другою половинкою у 2024 року.

Нагадаємо, астрологи розказали, кому фінансово пощастить у 2024 році.

Додамо, що 2024 рік обіцяє стати періодом значущих подій, змін, перемог і невдач у житті багатьох знаків Зодіаку. Дракон, як володар року, матиме особливий вплив. 2024 рік обіцяє бути часом, коли важливо буде бути готовим до непередбачуваного і використовувати можливості, які пропонує доля.