Атака
22.03.2024 07:42

Близько 6.00 години ранку у п’ятницю, 22 березня, під час масштабної ракетної атаки на Україну в Києві пролунав вибух. За попередньою інформацією працює ППО.

За даними моніторингових каналів, він є результатом роботи сил протиповітряної оборони, збиваються ракети, які летять через Київщину транзитом.

"У Києві працює ППО", — повідомив журналіст Андрій Цаплієнко.

Нагадаємо, близько 3:30 Повітряні сили повідомили про пуски крилатих ракет із літаків Ту-95МС із району Каспійського моря. Росія здійснила другу за два дні ракетну атаку по Україні. Вибухи пролунали у Запоріжжі, Харкові, Сумах, Дніпрі. Ракети також атакували західні області України.

Росіяни після значної перерви другий день поспіль атакують Україну ракетами. 21 березня вони запустили на Київ понад три десятки ракет, всі вони були збиті ППО, але падіння уламків призвело до пошкодження житлових будинків і не лише. Постраждали 13 людей, серед них дитина.

Нагадаємо, на Запоріжжі повідомляють про влучання в дамбу ДніпроГЕС. За повідомленням моніторингових каналів, відбулося влучання ракетою РФ по дамбі ДніпроГЕС.