Вибхи
23.03.2024 08:47

Міноборони РФ у Telegram повідомляє, що вночі безпілотники атакували чотири російські області. У Бєлгороді пошкоджені житлові будинки та бізнес-центр.

Зазначається, що черговими засобами протиповітряної оборони ППО перехоплено та знищено 12 БПЛА: 5 над Брянською областю; 5 над Бєлгородською областю; 1 над Воронезькою областю; 1 над Саратовською областю.

В ранці у міністерстві написали, що "черговими засобами ППО одинадцять реактивних снарядів знищено у повітрі над Білгородською областю".

У Бєлгороді було неспокійно. Про це заявив губернатор В'ячеслав Гладков у ранковому зверненні до громадян.

Російські ЗМІ повідомляють, що у Бєлгороді через атаку дрона загорівся приватний будинок. Також пошкоджено багатоповерхівки і бізнес-центр "Монблан". Місцеві Телеграм-канали публікують відео, як рятувалися люди від обстрілів.

Крім того, вночі БПЛА атакували Оскольський електрометалургійний комбінат ім. О.О. Угарова. Місцеві жителі повідомляли про гучні вибухи і публікують відео з місця подій.

Основними споживачами металопродукції АТ "ОЕМК ім. О.О. Угарова" на російському ринку є підприємства автомобільної, машинобудівної, трубної, метизної та підшипникової промисловості, а також оборонна промисловість.

Війна, що перестрибнула кордон і вторглася до Росії, змушує ворушитися російську владу та місцеве населення. Через 2 роки від початку великої війни саме росіянам доводиться залишати свої будинки.