Рятівники
25.03.2024 13:04

Сьогодні, 25 березня, російські війська здійснили чергову ракетну атаку на Київ. У столиці працювала ППО. Країна-терорист атакувала Київ двома балістичними ракетами з тимчасово окупованого Криму. Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

"Близько 10.30 противник завдав удару по Києву двома балістичними ракетами з тимчасово окупованого Криму. Цілі знищено, тип встановлюється", - проінформував він.

Telegram-канал мера Києва Віталія Кличка та Telegram-канал КМВА повідомляють, що в Печерському районі зруйнована нежитлова будівля, в Солом’янському р-ні пошкоджений багатоповерховий будинок, в Дніпровському та Голосіївському районах падіння уламків. У КМВА повідомили, що Голосіївському районі Києва в лісосмузі виявлено уламки ракети.

удар

удар

удар

У ДСНС повідомили, що унаслідок російської атаки вже відомо про 4 постраждалих у Печерському районі столиці, серед яких 2 осіб госпіталізовано, у ще 2-х - гостра реакція на стрес. Аварійно-рятувальні роботи тривають, під завалами можуть бути люди.

"У будівлі однієї зі шкіл розгорнуто штаб допомоги Червоного Хреста. У Дарницькому і Солом'янському районах через падіння уламків пошкоджено скління приватних будинків", - йдеться у повідомленні.

ОНОВЛЕНО в 13.00. Наразі відомо про 7 постраждалих у Печерському районі, із них двоє госпіталізовані.

ударударудар

удар

Раніше повідомлялося, що у Харкові зруйновані усі трансформаторні підстанції.