Немає світла
26.03.2024 13:00

Вчора, 25 березня, російські війська в черговий раз завдали ракетного удару по Одесі, є постраждалі. Крім того, повідомлялось про пошкодження цивільної інфраструктури.

Сьогодні, 26 березня, ДТЕК в Telegram повідомляє, що в Одесі та Одеському районі знов починають діяти графіки стабілізаційних відключень. Ремонтні роботи на енергообладнанні тривають.

"Енергетикам вдалося стабілізувати ситуацію в енергосистемі Одеської області і ми маємо можливість повернутись до графіків стабілізаційних відключень", - йдеться у повідомленні.

При цьому зазначається, що в Одесі відновлює роботу 50% рухомого складу електротранспорту.

Українців просять розумно споживати електроенергію, щоб зменшити навантаження на мережу.

"Ремонтні роботи тривають. Енергетики Одеської області та всієї країни роблять все можливе, щоб якнайшвидше подолати наслідки російських обстрілів", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що у Кривому Розі скасували екстрені відключення світла, які були запроваджені через російські обстріли.

Нагадаємо, Росія завдала наймасштабнішого удару по українській енергетиці повідомив міністр енергетики Герман Галущенко. За даними міністра, є влучання та пошкодження об’єктів генерації, системи передачі та розподілу електроенергії в різних областях.

Українцям рекомендується завжди бути готовими до відключення електроенергії. Міністерство внутрішніх справ України нагадало громадянам про правильне використання генераторів.