Атака
28.03.2024 13:38

Російські терористи атакують Дніпропетровську область. Внаслідок ударів 27 та 28 березня є загиблий та постраждалі. Крім того, пошкоджені багатоповерхівки, приватний сектор та транспортні засоби, повідомляє пресслужба Національної поліції.

Так, 27 березня, росіяни здійснили артобстріл та спрямовували дрони на Нікополь, Марганецьку та Покровську сільські територіальні громади. Вночі атаки на місто повторилися. Як зазначають у відомстві, одна людина загинула, ще троє отримали поранення.

"Від уламків російських снарядів поблизу свого будинку загинув 55-річний чоловік. Також в місті під час скиду дрону постраждала 49-річна жінка - їй надано необхідну медичну допомогу", - йдеться в повідомленні.

На місцях атаки пошкоджено багатоповерхові будинки, приватні оселі, господарські споруди та автомобілі, обірвано лінії електропостачання. У будинках зруйновано стіни та дах, огорожі та вікна.

атака

"Внаслідок нічного артилерійського обстрілу міста поранення отримало двоє місцевих мешканців: 65-річний чоловік та 53-річна жінка. З осколковими пораненнями вони перебувають під наглядом лікарів.", - повідомляють у Нацполіції.

Обстріл

Також відомо про пошкодження приватних осель, господарських споруд, автомобіля, готелю та ліній електропостачання.

Нагадаємо, що українців попереджають про загрозу нових ракетних атак та проникнення ДРГ РФ у столицю.