Атака дронів
01.04.2024 10:38

У ніч проти 1 квітня ворог вкотре атакував територію України дронами-камікадзе типу "Шахед". Сили ППО збили майже всі ударні безпілотники.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Уночі тривогу через загрозу застосування дронів-камікадзе оголошували у Сумській та Харківській областях. Тривога тривала в області годину – з 00:31 до 01:32.

Уночі 1 квітня Повітряні сили попередили жителів Сумської та Харківської областей про загрозу застосування ворогом ударних БпЛА. Вона тривала не більше ніж годину.

Як повідомили зранку у Генштабі ЗСУ, вночі російські окупанти знову атакували Україну, застосувавши 3 БпЛА типу "Shahed". Силами та засобами протиповітряної оборони 2 ударних БпЛА було знищено.

"Вночі російські окупанти знову атакували Україну, застосувавши 3 БпЛА типу "Shahed". Силами та засобами протиповітряної оборони України два ударних БпЛА було знищено", - йдеться у повідомленні.

Варто завважити, що ворог не полишає терору прифронтових територій. Зокрема, лише протягом минулої доби у Сумській області пролунало 157 вибухів. Ворог бив з мінометів, скидав вибухівки з дронів, завдавав авіаударів та гатив з артилерії.

Нагадаємо, російські плануючі авіабомби змінюють війну на східному фронті України.