авіабомба
02.04.2024 12:03

У Рубіжному Луганської області окупанти влаштували евакуацію через чергове сходження власної авіабомби, бомбардувань зазнали звільнені Стельмахівка та Білогорівка Про це повідомляє Луганська обласна військова адміністрація (ОВА) у Facebook. Впала авіабомба з російського винищувача неподалік залізничного вокзалу.

Наразі про постраждалих внаслідок падіння авіабомби не повідомляють. Вцілілих евакуювали й тримають разом.

В ОВА зазначили, що минулого разу, коли люди повернулися до своїх домівок, вони недорахувалися багатьох цінних речей - працюючих на місці спеціалістів цікавив не тільки боєприпас.

Загарбники розшукують адресно чоловіків на тимчасово окупованій території Луганської області. Зокрема ворог влаштував достатньо заходів, аби змусити з’явитися особисто та уточнити власні персональні дані.

"У містах так званої «лнр» співробітники військкоматів шукають чоловіків адресно. За цей час окупаційна влада влаштувала достатньо заходів, де необхідно було з’явитися особисто та уточнити власні персональні дані.
Тільки на останніх виборів путіна осіб чоловічої статі перераховували щонайменше двічі – під час побудинкових обходів та безпосередньо у дні голосування. Раніше – примусова паспортизація, збір даних в освітніх закладах та на підприємствах, обмеження в отриманні соціальних, адміністративних, медичних послуг. Значна частина мобілізації відбудеться в тиші, бо заберуть з будинку. А якщо не знайдуть – підключать силовиків", - йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, раніше начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в ефірі телемарафону заявив, що країна-агресор тривалий час накопичувала крилаті ракети типу «Калібр», які може використати для нових ударів по Україні.