Гороскоп
08.04.2024 17:05

Астрологиня Марина Скаді (Марина Соколова) розповіла, що те, що буде відбуватися протягом найближчого періоду, має ключове значення на пів року наперед, тому треба ретельно обмірковувати кожен крок. Девіз на весь тиждень і навіть до 25 квітня: "тихіше їдеш — далі будеш", передає ТСН.

Починається тиждень із Сонячного затемнення 8 квітня. Головні теми тижня крутитимуться навколо особистого життя, співпраці, переоформлення договорів. У роботі краще взяти паузу чи закрити поточні процеси. Тиждень більше схожий на генеральну репетицію перед потужним стрибком уперед.

Гороскоп на 8-14 квітня 2024 року

Овен

Зайняті розширенням своєї справи можуть розпочати переговори з партнерами, які завершуватимуться несподіваними результатами. Службовцям не варто розраховувати на підвищення, але у фінансовому сенсі нейтральний період, може навіть відбудуться деякі поліпшення.

Телець

У повітрі витають важливі зміни. Події тижня сприяють особистісному та духовному зростанню. Якщо ви вкладалися повністю у свою роботу, йтиметься про підвищення на посаді або про значне розширення повноважень.

Близнята

Грошей стає більше, і окрім звичайних заробітків, можна розраховувати на повернення старих боргів, підприємцям – на вигідні інвестиції. У коханні та сімейному житті все не так просто. Прекрасна можливість влаштувати своє життя з'явиться у людей самотніх та розчарованих у колишніх прихильностях.

Рак

Закохані зі стажем зможуть зміцнити стосунки. Ті, хто планує переїзд до нового будинку, можуть практично завершити будівництво, ремонт та інші господарські заходи.

Лев

Звертайте увагу навіть на найдрібніші деталі і не упускайте з уваги дрібниць. У фінансовому плані період – нейтральний. Великих прибутків не передбачається, не буде й втрат.

Діва

Багато представників вашого знака вчергове займуться складними питаннями, пов'язаними з нерухомістю, придбанням житла, його зміною, оформленням іпотеки, ремонтом та ін. Складні стосунки із найближчими родичами поступово врегулюються, і цей позитивний процес надихне вас на зміцнення кровних зв'язків.

Терези

Період більше підходить для закриття "хвостів", але не для починань. Це може бути складання графіків, закупівля інвентарю, здавання звітів та багато іншого, що зовсім не схоже на творчий процес. Якщо раціонально використовуватимете кошти, то зможете трохи накопичити.

Скорпіон

У цей період реальні нові пропозиції, які можуть дещо пожвавити бізнес, який починає згасати. Вдалими будуть угоди з іноземними партнерами. Керівники відчуватимуть роздратування через безладність співробітників, тому більшість процесів доведеться тримати під особистим контролем.

Стрілець

У багатьох представників вашого знака відновляться стосунки зі старими друзями та знайомими, які проживають в інших містах чи країнах. Сімейним людям варто впритул зайнятися вихованням дітей, допомогою батькам. Вам може пощастити зустріти цікаву людину в колі спільних знайомих, і цілком можливо, що вона стане вашою справжньою долею.

Козоріг

Дружні пари зможуть вирушити у спільну поїздку, яка зміцнить їхні стосунки. У бізнесі спостерігатиметься певна невизначеність. Гарний час для того, щоб зайнятися своїми особистими справами, тому намагайтеся взяти кілька днів відгулу і присвятити час близьким і рідним.

Водолій

Активізуються зв'язки з колегами з інших міст чи країн, можливе відновлення перерваної співпраці, вдале відрядження. Можна розраховувати на підтримку партнерів у справі та отримання кредиту на досить вигідних умовах.

Риби

Фінансова ситуація буде стабільною. Якщо ви хочете переглянути умови нещодавніх угод, що не влаштовують вас, то саме час цим зайнятися. Опоненти підуть на компроміс, оскільки іншого виходу вони просто не мають.

Нагадаємо, відома астрологиня Людмила Булгакова склала гороскоп для всіх знаків зодіаку на квітень.

Раніше астрологи розкрили, кому саме зі знаків Зодіаку варто очікувати на зустріч із довгоочікуваною другою половинкою у 2024 року.

Нагадаємо, астрологи розказали, кому фінансово пощастить у 2024 році.

Додамо, що 2024 рік обіцяє стати періодом значущих подій, змін, перемог і невдач у житті багатьох знаків Зодіаку. Дракон, як володар року, матиме особливий вплив. 2024 рік обіцяє бути часом, коли важливо буде бути готовим до непередбачуваного і використовувати можливості, які пропонує доля.