Погода
09.04.2024 17:50

Завтра, 10 квітня, в Україні буде тепло, без опадів і вітру, інформує Укргідрометцентр.

У більшості областей температура повітря вдень сягатиме +24...+26 градусів тепла. Прохолодніше буде в Одеській області – там стовпчики термометрів покажуть від +20 до +22 градусів.

Опадів на всій території України синоптики не прогнозують. Вітер також буде майже невідчутним – лише 3 – 8 метрів на секунду й матиме змінний напрямок. Погода буде ясною, лише місцями з невеликою хмарністю.

Уночі стовпчики термометрів покажуть від +7 до +12 градусів.

У Києві буде сухо й без опадів. Вдень спостерігатиметься невелика хмарність, а вітер, як і на решті території України, сягатиме 3 – 8 метрів на секунду.

Уночі на Київщині буде від +7 до +12 градусів тепла, а вдень – +21...+26 градусів. У столиці вночі синоптики прогнозують близько +10 градусів, а вдень – +24...+26 градусів тепла.

У зв'язку зі значним потеплінням все частіше синоптики почали попереджати про пожежну небезпеку. Так, у середу, 10 квітня, у східних, центральних, південних, Івано-Франківській, Чернівецькій та Вінницькій областях – надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Синоптики також попередили українців про значну сніголавинну небезпеку (3 рівень),
9-10 квітня - на високогір'ї східної частини Закарпатської та Івано-Франківської областей.

"Можливе сходження лавин при низьких додаткових навантаженнях, окремих природних середніх та великих лавин. Радимо утриматись від походів на високогір'я!", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, відома астрологиня Людмила Булгакова склала гороскоп для всіх знаків зодіаку на квітень.

Раніше астрологи розкрили, кому саме зі знаків Зодіаку варто очікувати на зустріч із довгоочікуваною другою половинкою у 2024 року.