Бердянськ
15.04.2024 15:21

Сьогодні, близько 11:30, у тимчасово окупованому Бердянську пролунали 2 гучні вибухи. За повідомленнями місцевих мешканців, їх чуло все місто.

Під час вибухів у Бердянську цивільні не постраждали. Про це російським пропагандистам розповіли самі мешканці Бердянська, повідомляє Бердянськ Сьогодні.

Зазначається, що у своїх новинах окупанти врешті решт визнали, що ракетна атака була спрямована на територію заводу, де облаштувалися російські військові.

"Вчителька з гімназії 3 (школа 15) розповіла, що вони провели евакуацію учнів та персоналу з будівлі школи. Причому дітей самих відправили додому. В укриття ніхто й не думав їх спускати, не дивлячись на тривалу повітряну тривогу. Поряд зі школою є укриття на заводі Азмол, але воно вже давно зайнято самим рашистами і цивільним туди вхід заборонили. Вчителька школи підтверджує, що «прильоти» були в районі «Південгідромашу». У мешканки багатоповерхівки від вибухової хвилі вилетіли вікна. Вона також підтверджує два гучних вибухи", - йдеться у повідомленні.

У Бердянську поряд з місцем влучання ракет перекрили дорогу.

"В районі заводу «Південгідромаш» окупанти перекрили рух транспорту та пускають приватний транспорт та маршрутні таксі в обʼїзд. Бердянці повідомляють, що перекрили достатньо велику ділянку Мелітопольського шосе, тому що намагаються приховати наслідки влучать", - йдеться у повідомленні.

Окупанти намагаються приховати наслідки влучать.

Раніше повідомлялося, що в окупованих Криму та Бердянську Запорізької області пролунали вибухи.