вертоліт Мі-8
17.04.2024 12:02

У середу, 17 квітня, на аеродромі "Кряж", який розташованій у Самарі Російської Федерації, знищено радянський багатоцільовий вертоліт Мі-8, повідомляє Telegram-канал Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України.

"Агресор використовував вказаний гелікоптер у війні проти України для перевезення зброї та особового складу. Вартість вертольота такого типу може становити від 10 до 15 мільйонів доларів", - йдеться у повідомленні.

Армія РФ несе нові втрати. За добу українські військові ліквідували понад 700 російських окупантів. Всього з початку повномасштабного вторгнення в Україну ворог втратив 456050 військових.

Нагадаємо, сьогодні, 17 квітня, пролунали вибухи на військовому аеродромі РФ у Джанкої. Там була пожежа, яку бачило усе місто. Це головний логістичний хаб армії РФ, місце базування ударних вертольотів. Також на льотному полі там раніше фіксували пускові установки С-300/С-400.

РосЗМІ пишуть, що причина пожежі невідома, а місцеві пабліки заявляють, що знищено склад з ракетами Циркон, якими 25 березня били по Києву.