Погода
18.04.2024 17:48

У п'ятницю, 19 квітня, в Україні сніг ймовірний не лише у Карпатах, попередила синоптик Наталка Діденко у Facebook.

"У п'ятницю дощовий циклон та його атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України. Проте ще матимуть певну дощову силу - опади квітня найбільш ймовірні у західних та північних областях та на у Вінницькій області. На решті території України - схід, південь, більшість центру - без істотних опадів", - йдеться у повідомленні.

Наталка Діденко зазначила, що через холодну погоду мокрий сніг можливий не лише в Карпатах, а й на рівнині. Вітер завтра буде західного напрямку, поривчастий, до сильного. Крім того, температура повітря знизиться на сході та півдні та у Дніпропетровській області. Там очікується +13...+18 градусів, а на півночі, заході та в більшості центральних областей буде так само холодно, +8....+12 градусів.

"Найближчої ночі в західних областях, а в ніч на 20 квітня в більшості областей України, окрім південної частини, передбачаються заморозки!", - попереджає синоптик.

У Києві 19 квітня очікується близько +8 градусів, подекуди дощ, західний вітер буде сильним.

Зазначимо, у Карпатах випав сніг. Синоптики попереджають про завірюху і снiголавинну небезпеку у високогiрї найближчими днями і не радять ходити в гори.

сніг

сінг

Нагадаємо, відома астрологиня Людмила Булгакова склала гороскоп для всіх знаків зодіаку на квітень.