Пляж
20.04.2024 14:17

Цього року на Миколаївщині курортний сезон офіційно не буде відкрито. Море буде закрито.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім заявив, що відпочинок біля моря наразі небезпечний через обстріли, передає місцеве виданння 0512.com.ua.

«Що стосується Миколаївщини, то море буде закрите. Лимани та річки, де можна відпочивати та безпечно — будуть відкритими і ми до цього готуємось. Але море буде закритим — я так бачу», - зазначив Кім.

Видання нагадує, що і минулі два курортних сезони на Миколаївщині були умовними, адже діяла заборона на відвідування пляжів та купання у морі та річках. Як відомо, курортний колись Очаків знаходиться щоденно під обстрілами, а Кінбурська коса досі окупована.

Віталій Кім у Телеграм- каналі повідомив щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу.

Він зазначив, що у ніч на 20 квітня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено російський розвідувальний БпЛА.

Учора, 19 квітня, о 13:03, 13:05, 14:17 та сьогодні, 20 квітня, о 06:21 ворог завдав артилерійських обстрілів по території Куцурубської громади.

Внаслідок вчорашньої атаки у с. Солончаки загинула жінка. Поранення отримали 14-річний хлопчик та літній чоловік. На зараз обидва поранені знаходяться в лікарні, стан стабільний. Надається вся необхідна медична допомога. Також було пошкоджено житловий будинок.

Крім того, вчора о 13:17 обстрілів зазнала акваторія Очаківської громади. Постраждалих немає.

Нагадаємо, на думку експертів Інституті вивчення війни, російські війська готуються до нового наступу наприкінці травня або влітку 2024 року.