Армія РФ
10.05.2024 11:19

У найближчі кілька тижнів Росія посилить наземні та повітряні атаки на Україну, використовуючи час, коли ще не надійшла військова допомога США.

Про це телеканал CNN повідомляє з посиланням на трьох знайомих із розвідувальними даними посадовців.

Джерела розповіли телеканалу, що Росія намагається максимально використати в своїх інтересах час між затвердженням США пакету військової допомоги та її фактичним надходженням на фронт.

Співрозмовники визнали, що місяці завтримки затвердження допомоги призвели до реальних втрат Україною як людей, так і територій.

Тепер росіяни, на думку західних та українських посадовців, планують масштабний наступ на початку літа. для цього в РФ продовжили часткову мобілізацію.

Один із військових посадовців США, оцінюючи перспективи України протягом найближчих тижнів навіть із урахуванням військової допомоги, сказав CNN: "У найкращому випадку - утримувати лінію фронту".

Нагадаємо, запеклі бої точаться одразу на кількох напрямках, зокрема й у районі Часового Яру, що у Бахмутському районі Донецької області. Процес знищення російських загарбників показав підрозділ Головного управління розвідки України.