Окупант
13.05.2024 16:02

Ситуація з доставкою пального в окупованій Росією Луганській області стала ще більш напружено. Стратегічного запасу вже немає. Про це повідомляє Луганська обласна державна адміністрація у Facebook.

Ще більш напруженою стала ситуація з доставленням пального до так званої "лнр". Після двох займань на нафтобазах у Луганську та Ровеньках окупанти лишилися можливості накопичувати і зберігати значний об'єм продуктів переробки нафти в одному місці", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що тепер нестачу відчутно ще більше. Звісно, що поставки пального росіянами до окупованої Луганщини не припиняються, але вони не відповідають поточним потребам. Й стратегічного запасу вже немає.

Окупанти не припиняють бити по населеним пунктам. Протягом тижня поліцейськими Луганщини зафіксовано руйнування чотирьох будинків в Новолюбівці, які постраждали від цьогорічних авіаційних ударів. За останні дні росіяни зруйнували та пошкодили щонайменше дев'ять домоволодінь у Невському.

Зазначимо, що українські захисники стримують натиск росіян, які б'ють, зокрема, і по мирних жителях. Напружена ситуації у Донецькій області. У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомляють, що мешканці Донецької області можуть безкоштовно евакуюватися до західної частини України. Йдеться про Волинську область, яка тепер приймає вимушених переселенців. До цього людей вивозили в Рівненську область.