Харківська ОВА
29.05.2024 09:59

Чергова хвиля ІПСО від противника: інформаційні атаки, спрямовані на дестабілізацію внутрішньої ситуації, підриву довіри до органів влади та ЗСУ тривають. Відсутність керівництва у Харківській області – новий фейк РФ.

Про що раніше вже інформувала Харківська ОВА у повідомленні у соціальних мережах.

Збільшилась кількість ворожих фейків, як і про начебто відсутність керівництва області на місцях, незбудовані фортифікаційні споруди, прорив росіян на лінії фронту. Водночас шахраї від імені Харківської ОВА оголошують про фейкові «збори» начебто на підтримку ЗСУ.



Викладена інформація про запит на зниження мобілізаційного віку до 17 років — не відповідає дійсності та є черговим ворожим ІПСО.

"Довіряйте лише офіційним джерелам інформації та не піддавайтеся ворожим провокаціям. Противник і надалі намагатиметься роз‘єднати наше суспільство. Тримаємо стрій. Слава Україні!", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, німецька газета Bild стверджує, що Україна нібито порушила домовленість із західними союзниками про неприпустимість ударів по Росії. Українські війська нібито використовували систему Patriot.