прилади для створення мікроклімату
29.05.2024 09:00

Застосування нових технологій дозволить створити будь-яку атмосферу у тому чи іншому приміщенні, потрібно лише скористатися спеціальними приладами, пристроями та технологічними відкриттями. Коригування мікроклімату раніше здійснювалося за допомогою простих обігрівачів та вентиляторів для охолодження. Сьогодні ж з'явилася сукупність різних приладів, коли кожен із них виконує конкретне завдання.

Оптимальні значення формуються виходячи із заданих запитів та потреб. Бажаючі можуть вибрати в інтернет-магазині ВЕНКОН техніку для зміни температури, відносної вологості, зміни повітряних потоків, видалення газоподібних частинок та багато іншого. Правильне комбінування техніки дозволить одержати оптимальні мікрокліматичні показники.

Різновиди пристроїв

Мікрокліматичним обладнанням прийнято вважати такі категорії техніки:

  • очищувачі повітря (видаляють механічні забруднення, газоподібні домішки, бактерії, а також мікроорганізми та грибки);
  • зволожувачі повітря (піднімається рівень вологості до потрібних параметрів із подальшою підтримкою);
  • осушувачі (надлишок вологи змушує проводити осушення приміщення, щоб позбавитися грибка та інших мікроорганізмів);
  • бактерицидні випромінювачі (застосування ультрафіолету забезпечить обробку поверхонь та повітря на мікробіологічному рівні);
  • інша техніка (кондиціонери, обігрівачі, рекуператори, припливно-витяжні системи).

Підготовкою набору техніки повинні займатися фахівці з досвідом роботи, які оцінять мікроклімат у приміщенні, щоб потім все правильно спроектувати.

Правила вибору техніки

Потрібно вибирати пристрої, що відповідають за функціоналом та ступенями очищення. Якщо потрібне очищення повітря в мегаполісі, тоді потрібно брати системи з багатоступінчастою фільтрацією. Агрегати високої потужності не варто купувати, якщо вони працюватимуть на мінімальних оборотах або рідко включатимуться. Це підвищує витрати на експлуатацію. Монтаж, встановлення та налагодження потрібно довіряти професіоналам.

Де придбати мікрокліматичну техніку?

У величезному асортименті пропозиції сформовані інтернет-магазином ВЕНКОН, де достатньо продукції під будь-які запити та завдання. Техніка є оригінальною та поставляється безпосередньо виробника, на всі позиції додатково є гарантія. Кожна картка товару доповнена детальним описом, характеристиками та фотографіями, щоб візуально оцінити пристрої. Додаткову допомогу нададуть консультанти магазину.