ДТП
29.05.2024 16:10

У Польщі в ДТП загинули двоє українських підлітків. Вони втікали від поліції на авто на швидкості близько 150 км/год і врізалися у дерево, повідомило агентство РАР.

Правоохоронці повідомили, що загинули 16-літній підліток з України та його 17-річний пасажир.

Інцидент трапився вночі з вівторка на середу на головній магістралі Ґданська – проспекті Перемоги. Поліція хотіла зупинити авто Audi A4 в місті Вейгерово, що за 40 км від Ґданська, однак водій не зупинився. Почалася погоня зі світловими та звуковими сигналами поліцейських машин, яка закінчилася смертю водія та важкими травмами його 17-річного пасажира. Він також помер у лікарні.

Речниця поліції Ґданська Каріна Камінська розказала, що водій на великій швидкості втікав вулицями Ґдині, Сопота і Ґданська, потім втратив контроль над кермуванням, врізався в дерево, внаслідок чого авто перекинулося.

ДТП

Вводій їхав на великій швидкості – близько 150-160 км/год, при тому, що у Польщі максимально дозволена швидкість руху авто в місті – 50 км/год. Водій Audi намагався зіштовхнути поліцейських з дороги, різко змінивши смугу руху, тим самим змусивши їх різко загальмувати. Погоня закінчилася в Ґданську, де водій Audi, ймовірно, бажаючи уникнути зіткнення з іншим водієм, не впорався з керуванням, його занесло і він врізався в дерево, після чого його автомобіль перекинувся.

Раніше повідомлялося, що троє поліцейських загинули на обʼїзній дорозі Вінниці внаслідок ДТП.

Нагадаємо, в Запоріжжі сталася жахлива ДТП, в якій один із автомобілів спалахнув. Загинули люди, є поранені.

Крім того, в Чернігівській області сталася смертельна ДТП. Водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув.

Також ми повідомляли, як у Львові зіштовхнулися 27 авто.