Пішоходний танк
30.05.2024 08:38

Російські військові спробували провести штурм у чомусь, що дуже схоже на ванну, що знову відсилає до боїв Першої світової війни.

Про це повідомляє Defence Express.

Без перебільшення вкрай дивне відео, яке було знято з квадрокоптера демонструє, що ворог почав використовувати дуже незвичні конструкції на полі бою. І за своєю дивакуватістю вони перевищують навіть танк-сараї, кількість яких у ворога активно зростає.

Бо тепер зафіксовано використання об’єкта, який схожий на звичайну ванну, і якому переміщується загарбник. З боку Defense Express зазначимо, що поки немає жодної додаткової інформації, включно із тим, чим цей бойовий епізод завершився. Але є враження, що мова йде про воскресіння ще однієї риси Першої світової війни – так званих пішохідних танків.

Пішоходний танк

Як згодом стало відомо, мова дійсно йде про ванну, але в ній ніхто не знаходиться. Як виявилось між двома російськими позиціями простір між яким знаходився під вогневим контролем ЗСУ була утворена імпровізована “поромна” переправа шляхом перетягування тросами звичайної ванни. В результаті така спроба ворога передавати на відсічену позицію боєприпаси та провіант завершилась цілком логічно.

Нагадаємо, перші засуджені, які долучилися до ЗСУ, вже взяли в полон російського військового.