Які груди після ліпофілінгу
30.05.2024 16:40

Для сфери пластичної хірургії, як і для медицини загалом, дуже важлива політика конфіденційності, оскільки не кожен пацієнт бажає оприлюднювати інформацію про свої зміни в зовнішності. На щастя, сучасні методи збільшення грудей, стегон, зменшення кількості жиру на животі дозволяють виконувати такі процедури безслідно.

Операція наділена властивістю зберігати таємницю про збільшення форм навіть перед очима партнера. Як цього досягти? Процедура зі збільшення грудей власним жиром проводиться в клініці ANACOSMA з використанням мікроканюль, якими хірург працює під час операції. Відповідно, для збільшення обʼємів виконуються на шкірі лише 2-3 проколи для трансплантації власних жирових клітин пацієнта в зону молочних залоз. Сліди від проколів загоюються швидко, а з часом взагалі повністю зливаються із загальним тоном шкіри.

Переваги процедури ліпофілінгу

Крім малотравматичного типу втручання, що не залишає за собою рубців і шрамів, ліпофілінг має додаткові позитивні характеристики:

  • швидкий перебіг процедури (для збільшення форм інколи достатньо лише 50-70 хвилин);
  • безпечність операції для всіх систем організму та стану здоров’я пацієнта загалом;
  • природний зовнішній вигляд кінцевих форм;
  • використання натурального наповнювача — власних жирових клітин;
  • швидкий реабілітаційний період;
  • подвійний ефект (ліпофілінг поєднується з технологією ліпосакції для видалення жирової тканини з донорських зон, що будуть зменшені в обʼємі).

Які в кінцевому результаті можуть бути груди?

Якщо після мамопластики цілком зрозуміла пропорційність збільшення форм: який обʼєм імплантата обирає клієнт, такий ефект зрештою й отримає. То після ліпофілінгу дещо складніше уявити кінцевий результат, оскільки під час самої операції лікар може регулювати кількість необхідної жирової маси, що попередньо обговорюється з пацієнтом. Але в більшості випадків молочні залози методом ліпофілінгу можна збільшити в межах одного розміру, щоб отримати натуральний вигляд.

При цьому груди з вмістом власного жиру повністю зберігають чутливість в зоні ареоли, здатність до грудного вигодовування, мʼякість тканин. Вони здорові, природні та приємні на дотик. Форма грудей повторюється відповідно до натуральної, але має збільшений обʼєм. Жирова тканина, яка приживається в зоні молочних залоз, назавжди там і залишається, тому збільшені груди радують своїх власниць дуже тривалий час.