Обстріл
31.05.2024 08:24

Сьогодні вночі, 31 травня, російські терористи завдали ракетних ударів по Харкову. Від вибухів постраждали житлові будинки, надвірні забудови, транспортні засоби, приватні підприємства та об'єкти торгівлі, повідомляє ДСНС України у Телеграм.

Попередньо, ворог застосував по місту ракети С-300/С-400 з території Бєлгородської області РФ, уточнює Харківська обласна прокуратура.

Обстріл

"За різними адресами сталися руйнації та пожежі житлових будівель, інших об'єктів цивільної інфраструктури, а також згорання хвойної підстилки соснового бору. Виникло 5 осередків займання за різними адресами на загальній площі біля 1200 кв.м. Одна з ракет поцілила у п'ятиповерховий житловий будинок, в наслідок чого, були повністю зруйновані конструкції з 3-го по 5-й поверхи одного з його під'їздів. Сталася пожежа на площі 80 кв.м.", - йдеться у повідомленні.

За інформацією Харківської міської ради, під завалами можуть бути люди. Пошукові роботи тривають.

Всього поранено 25 людей, серед них 11-річний хлопчик і дівчинка 12 років, медичний працівник і поліцейська, які прибули на місце вибуху. Станом на зараз відомо про чотирьох загиблих.

Обстріл

Аварійно-пошукові роботи на місці зруйнованого житлового будинку тривають.

Раніше повідомлялося, що сьогодні вранці, 31 травня, Росія завдала ракетного удару по Києву.