Бєлгород
04.06.2024 08:58

Росіяни скаржаться на постійні обстріли в Бєлгородській області РФ – нібито прилітає по 30 ракет. За їхніми словами, у регіоні нібито роблять "санітарну зону", проте від цього лише гірше.

Про це йдеться у перехопленні розмови цивільних із Шебекіно Бєлгородської області. Перехоплення опублікували на каналі Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Росіянка поскаржилася, що не спала всю ніч через обстріли.

"Звичайно не спала вчора до ночі. Шарашили так, що взагалі..мама не горюй. Горіло.. і машин скільки знову згоріло, і на Конєва, і на Губкіна. На Губкіна взагалі в будинок влучили. Скло, машини прямі палахкотіли. І все гірше, і гірше. Санітарну зону робимо, а нам все гірше і гірше", – сказала вона.

За словами мешканки Бєлгородщини, раніше нібито прилітало по 12 ракет і це "було катастрофою", а тепер прилітає по 30.

"Ви звернули на це увагу? То хоч, чи то 12 ракет летіло, чи то 16, 18 була катастрофа. А зараз 32, 26... Ну що ж це таке? Ось це вбиває найбільше, все у них скінчилося, у нас все добре", – скиглить росіянка.

Також вона сказала, що країна-агресор не розповідає людям усю правду.

"Так і правди ніхто не знає, вже б люди сказали правду, ось терпіти ще стільки-то і люди б терпіли, що говорити, паніки немає, нічого немає, але люди якось справляються, терплять ось це все, правди адже ніхто не скаже", – додала вона.

Нагадаємо, російські окупаційні війська продовжують зазнавати значних втрат на війні проти нашої держави. За минулий тиждень (з 27 травня по 2 червня) Сили оборони України знищили 8790 загарбників та сотні одиниць їхньої техніки.