Ізраїль у вогні
04.06.2024 11:38

У Ізраїлі на півночі важка ситуація через численні пожежі, які виникли після масових обстрілів прикордонних територій з боку проіранського терористичного угруповання "Хезболла". Терористи навмисно обстрілюють пожежонебезпечні території, щоб викликати полум'я.

Про це повідомив ізраїльский військовий експерт Ігаль Левін. Також він опублікував фото та відео з місць боротьби з пожежами на півночі Ізраїлю.

"На півночі Ізраїлю тяжка ситуація. Безліч пожеж та вогнищ займання внаслідок обстрілів з боку "Хезболли" з Лівану. Працюють ізраїльські пожежні розрахунки. У багатьох населених пунктах, поряд з якими вирує пожежа, члени загонів самооборони також розпочали гасіння та ліквідацію вогнищ загоряння. Це буде складна ніч. Сил пожежникам та рятувальникам", – написав він.

Нагадаємо, військовослужбовців російської окупаційної армії, які відмовились брати участь у бойових діях проти України, утримують на базових пунктах військових частин в РФ, доки вони чекають на суд. Проте часто цих солдатів ще до вироку зненацька вивозять на північ Харківської та Донецької областей.