Рустам Джамбулатов привітав маленьких “Бахмутян”
05.06.2024 16:03

День Захисту Дітей – це ще одне нагадування, що ми маємо підтримувати та виховувати дітей в любові кожного дня! Адже кожен з них заслуговує на щасливе дитинство…

Одним з таких “місць підтримки” є центр ВПО Бахмутської громади “Бахмутян”, який підтримує більше 8000 родин. За допомогою небайдужих людей, вони влаштували розважальний день для дітей — “Дитячий пікнік маленьких Бахмутян”, передає "КП".

Головним меценатом заходу став столичний бізнесмен – Рустам Джамбулатов.

Він вже не вперше підтримує центр “Бахмутян” і вважає, що такі дії – більше, ніж про благодійність.

Рустам Джамбулатов привітав маленьких “Бахмутян”

“Я, як батько, вважаю, що захищати дітей і дарувати їм радість – наш батьківський і людський обов’язок. Тим паче під час війни, ми маємо вдвічі більше дбати про їх емоційний і фізичний стан”, — поділився своїми думками Рустам Джамбулатов.

Рустам Джамбулатов привітав маленьких “Бахмутян”

В програмі заходу було: безліч цікавих завдань, конкурсів, квестів, веселих ігор, майстер-класів, а також – чудові подарунки та смаколики!

Голова центру “Бахмутян” висловила окрему вдячність Рустаму Джамбулатову за солодкі пакунки для кожної дитини та щиро подякувала за постійну підтримку центру.

Рустам Джамбулатов привітав маленьких “Бахмутян”

“Діти – це головний фундамент нашого майбутнього. Чим більше гарного ми вкладатимемо в них зараз, тим краще буде світ, в якому ми житимемо потім”, – підсумував бізнесмен.