Скільки дронів збито
06.06.2024 09:38

У ніч на 6 червня російські війська завдали удару по Дніпропетровщині двома балістичними ракетами «Іскандер-М», а також атакували 18-ма ударними БПЛА типу Shahed.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

За даними ЗСУ, російська армія здійснила атаку із районів Таганрогу і Приморсько-Ахтарська РФ і мису Чауда у анексованому Криму.

«У результаті протиповітряного бою збито 17 ударних БПЛА у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій та Хмельницькій областях», – вказано у дописі.

Як повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук у Telegram, російські окупанти завдали удару по Дніпропетровщині двома балістичними ракетами Іскандер-М з району російського Таганрога. Також атакували 18 шахедами із районів російського Приморсько-Ахтарську та миса Чауда — окупований Крим.

Відбивали повітряний напад противника мобільні вогневі групи Сил оборони України, зенітні ракетні війська, винищувальна авіація та підрозділи радіоелектронної боротьби Повітряних сил.

В результаті протиповітряного бою збито 17 шахедів у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій та Хмельницькій областях.

Нагадаємо, полковник армії Великої Британії у відставці Глен Грант спрогнозував, що у жовтні або листопаді цього року окупаційна армія РФ може почати новий наступ в Україні.