Пожежа
12.06.2024 11:19

У Київській області внаслідок російської атаки ракетами та БПЛА вночі проти середи, 12 червня, поранено одну людину. На двох об'єктах виникли пожежі.

Про це повідомляє Київська ОВА.

Зазначається, що через падіння уламків збитих цілей постраждалий дістав різану рану ноги, але відмовився від госпіталізації.

Зафіксовано пошкодження об'єктів у двох районах. В одному сталася пожежа на промисловому об'єкті, до ліквідації залучили понад 100 пожежників та 30 одиниць техніки, у тому числі рятувальні підрозділи Києва та Укрзалізниці.

Також, за даними ОВА, пошкоджено приватний будинок, АЗС і гараж.

В іншому районі загорілося складське приміщення. Водночас влучань в об'єкти житлової чи критичної інфраструктури не зафіксовано, додали у КОВА.

Вночі 12 червня росіяни масовано атакували Україну крилатими ракетами Х-101/Х-555/Х-55 із бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС та шахедами. Значна їх частина була націлена на Київ та Київську область, сили ППО збили усі ворожі цілі, повідомляли у КМВА.

Нагадаємо, в ніч проти 12 червня над Дніпропетровською областю збили 11 російсько-іранських дронів-камікадзе типу Shahed. Внаслідок падіння уламків є постраждалі.