Російські військові
13.06.2024 09:38

Партизани "АТЕШ" слідкують за військовими об'єктам біля Комишової бухти у Севастополі у тимчасово окупованому Криму. За їх розвідданими росіяни згорнули частину особового складу на території центру підготовки військових рятувальників та водолазних фахівців.

Про це повідомили партизани руху "АТЕШ" у Telegram.

Агенти "АТЕШ" розповідають, що ретельне спостереження за військовими об'єктами в районі Камишової бухти біля морського порту проходило минулого тижня.

"Було підтверджено значне скорочення особового складу на території центру підготовки військових рятувальників та водолазних фахівців, що є результатом успішних ударів СОУ по скупченням військ", — кажуть в "АТЕШ".

Також агенти з'ясували, що радіолокаційна станція "Каста-2Е2", розташована біля нафтосховища, використовується для виявлення ракет СОУ, котрі низько летять.

"Після ряду успішних атак по флоту та системам ППО противника, окупанти опинилися в стані страху та призупинили навчання у центрі підготовки", — повідомляють партизани "АТЕШ".

Нагадаємо, зараз флот, як такий, Україні не особливо й потрібний – вона виграє битву за Чорне море завдяки своїм морським дронам.